Bliv Medlem

Kom frit prøv om karate er noget for dig. Træningen er for alle aldre og tilpasses dit niveau, så alle kan være med.

Har du spørgsmål vedrørende træningen er du altid velkommen til at kontakte vores chefinstruktør, Lotte F. Sørensen. Du kan også få en snak med vores instruktører og elever for at høre om det at dyrke karate hos i Aarhus Karateklub.

Hvis du ønsker at blive medlem, skal du blot henvende dig til en af instruktørerne og spørge efter en indmeldingsblanket.

Kontingentet betales pr. sæson, der er af 6 måneders varighed.

Børn Voksne Studerende
7501100800

Kontingentet betales til Aarhus Karateklubs bankkonto, hvor I bedes anfører “navn” samt “kontingent” i meddelelsen.

Reg nr: 8401 Konto nr: 1096397

Hvis du er enlig forsørger og har børn under 18, så kan du få formentlig få et fritidspas af Århus kommune, der kan betale for fritidsaktiviteter for dit barn optil kr. 1.000 pr. år.

Se mere her: