I.O.G.K.F.

Aarhus Karate klub er organiseret under I.O.G.K.F. (International Okinawa Goju-ryu karate Do Federation.) som er verdens største Goju-Ryu karate organisation.  I.O.G.K.F. er repræsenteret i 43 lande med udøvere på alle 5 kontinenter. Organisationen er stiftet af Morio Higaonna Sensei som har trænet karate i over 60 år og gør det stadig daglig i hans dojo på Okinawa. Higaonna Sensei er organisationens ultimative mester. Han er dog aftrådt som chefinstruktør og har givet posten videre til en af hans personlige elever Tetsuji Nakamura Sensei. I Danmark er I.O.G.K.F. repræsenteret af Henrik Larsen Sensei som national chefinstruktør. Henrik Larsen Sensei er desuden også international Vicechef instruktør for hele I.O.G.K.F. og har trænet i over 40 år

instruktoer_stor

I.O.G.K.F. fornemmeste opgave er, at bevare den traditionelle karate i sin oprindelige form og bevarer Okinawa Goju-Ryu Karatens mangfoldighed.  Dette gøres ved at der hvert år afholdes flere nationale og Internationale Gasshuku (træningssamlinger) i alle 5 verdensdele. I Danmark afholdes 2 nationale gasshuku hvert år. Disse Gasshuku er en helt unik begivenhed, som giver deltagerne en helt enestående mulighed for, at opleve karatens mangfoldighed, formidlet af organisationen dygtigste og erfarne instruktører. Og det allerbedste er at det ikke kun er for eliten, men for alle også begyndere.

Udover fantastisk undervisning er alle Gasshuku forbundet med en masse hygge og er samtidig en unik mulighed for at knytte venskab og fællesskab. I.O.G.K.F. klubber i hele verden bærer samme mærke på deres karatedragt. Vi kalder det ”familienmærket”. Higaonna Sensei underviser i dag kun på Okinawa så vil man møde denne legende må man tage til Gasshuku på Okinawa som afholdes hvert 4 år. Omkring 100 udøvere fra Danmark plejer at deltage i dette fantastiske Gasshuku.

Læs mere om I.O.G.K.F. og Okinawa Goju-ryu karate her:

nternational Okinawan Goju Ryu Karate-do Federation – Danmark

International Okinawan Goju-Ryu Karate-do Federation