Træning

Fjordsgade forenings- og fritidshus
N. J. Fjords Gade 2
8000 Aarhus C.

Vi  træner i  Fjordsgadens Forenings- og fritidshus, Gymnastiksal 1(kampsportshallen. Gå ind af hovedindgangen og derefter ned i kælderniveau og  gå mod højre til enden af  gangen.  Tag derefter døren  på højre hånd For at komme til salens entre. Herefter er der en dør til venstre der  leder ind til selve salen.

Den ugentlige træningen forgår på følgenede tidspunkter:

Tirsdag:

17.30-18.30: Voksne og unge- begynder/basis træning.
18.30-19.30: Voksne og unge- begynder/basis træning.

19.30-20.30: Voksne og unge- Træning for de mere øvede, samt mulighed for Selvtræning.

Torsdag:

18.00-19.00: Voksne og unge- begynder/basis træning.

19.00-20.00: Voksne og unge, med brun bælte og op, samt mulighed for Selvtræning.

Lørdag:

Fjordsgade Forenings- og Kulturhus, Fjordsgade 2, 8000 Aarhus C
10.00-12.00: Selvtræning efter aftale for voksne medlemmer.